Atmosfera s otvorenja izložbe “Recikliramo, kreiramo, stvaramo”

Dragi naši, od srca zahvaljujemo svima koji ste došli i podržali nas u velikom broju na otvorenju izložbe “Recikliramo, kreiramo, stvaramo” unatoč ljetnim vrućinama!

Izložba je predstavila divne radove polaznika triju ciklusa naših istoimenih radionica te ste imali prilike vidjeti kako su se uspješno snašli sa slikanjem na svili te radom s vunom i kožom. Jako smo ponosni na njihov višemjesečni trud, kao i na naše voditeljice Jadranku Hlupić Dujmušić i Petru Krpan koje su ih kroz to vrijeme usmjeravale, ohrabrivale i  u konačnici podučile nekim novim vještinama.

Ovom izložbom na najbolji mogući način završavamo i naš projekt “Kreativni 54+” te čestitamo i na lijepoj suradnji zahvaljujemo polaznicima svih naših radionica, svim voditeljicama te cjelokupnom vodstvu projekta.

U nastavku vam za kraj donosimo dio fotografija s otvorenja – za vas koji ste bili, da se podsjetite, a za vas koji niste uspjeli doći na izložbu, da ne ostanete zakinuti i da se uvjerite u izvrsne rezultate i radove naših polaznika!

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s