Pogledajte kako je bilo na završnoj prezentaciji radionice “Tijelo Riječi” na Medveščaku

Naši sudionici radionice “Tijelo Riječi” skupina koje su se održavale u Domu za starije osobe Medveščak i Crvenom križu Novi Zagreb kroz osam su susreta marljivo pripremali svoje bajke i priče istražujući odnose tijela i riječi, odnosno pokreta i govora.

Završna prezentacija njihovih uradaka napokon je održana 2. travnja u Domu za starije osobe Medveščak. Na njoj smo imali prilike čuti nekoliko bajki i priča koje su pod vodstvom Josipe Bubaš i Neve Lukić polaznici sami napisali te ih interpretirali uz određenu koreografiju i rekvizite. Iako su različite, kroz većinu se bajki provlačila tema ljubavi, bilo da se radi o zaljubljenim parovima, obiteljskoj ljubavi ili ljubavi prema kućnom ljubimcu kao najboljem čovjekovom prijatelju. Zbog toga su bajke djelovale još stvarnije i emotivnije te se većina publike mogla s njima poistovjetiti.

Po završetku prezentacije svi smo bili puni dojmova, zadovoljni i zahvalni jer je naša radionica “Tijelo Riječi” završila na najbolji mogući način te će nam svima ostati u lijepom sjećanju.

U nastavku donosimo i fotografije kako bismo vam dočarali dio atmosfere!

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s